Eigen gebouw

Een prent van je eigen (studenten-)huis laten maken? Of een ander pand waar je nou eenmaal graag naar kijkt? Dat is mogelijk, Pokel.nl is destijds ontstaan uit maatwerk opdrachten. Laat ons weten van welk gebouw je een prent wilt, dan zetten wij direct één van onze tekenaars aan het werk en zorgen wij ervoor dat jij de prent binnen drie weken in handen hebt. Hiervoor hebben we alleen enkele foto’s van het gebouw in kwestie nodig, het liefst vanuit de hoek die jij het mooist vindt, maar google street view is ook voldoende. Voor €139,- krijg je de tekening als prent, giclee-gedrukt op Duits Hahnemühle-papier, in een hoogwaardige houten lijst met glas. Ook ideaal als cadeau voor 21-diners, afstudeerders of (oud-)huisgenoten.

Iets anders dan de standaard prent

De focus van Pokel ligt op prenten met een lijstafmeting van [26 x 32 cm], dit omdat dat het formaat is waar iedereen nog wel een mooi plekje voor weet te vinden. Desgewenst kunnen wij echter ook op andere formaten leveren, groter of kleiner. Denk hier bijvoorbeeld aan een tekening op posterformaat of aan ansichtkaarten.

Wat jouw idee ook is, wij denken graag met je mee. Schroom vooral niet om contact met ons op te nemen via contact@pokel.nl, dan zullen wij uitzoeken of we jouw wensen in vervulling kunnen laten gaan.

Pokel artiesten

Hoewel softwarematig geproduceerde muurversiersels er natuurlijk ook mogen zijn, is dit niet iets wat bij Pokel past. Een werk van Pokel is altijd handwerk. We werken met verschillende artiesten die zich in hoofdlijnen aan dezelfde stijl houden, maar wel hun eigen draai aan de tekeningen geven. Omdat wij het fascinerend vinden hoe zij een blank vel papier omvormen tot een schets, een tekening en als laatste een prent, laten we jullie hier graag wat van zien. Hieronder enkele foto’s van het proces, waarvan de eindresultaten in de winkel te vinden zijn.